Denemarken 2012

Written by Katsujinken augustus 6th, 2012

 
Close

Eindelijk weer eens foto’s van een zomerschool in Denemarken! Dit jaar waren er veertien bekenden en één jongen die nog nooit een zwaard had vastgehouden (maar op de laatste dag tijdens de demonstratie wel een spetterende eerste kata ten beste gaf). De Nederlandse delegatie bestond uit Bartosz, Hermi, Patricia (achter de camera en dus niet in stoere poses te bewonderen) en natuurlijk leraar Stephen, die de hele week verwoede pogingen deed ons cirkelbewegingen te laten maken. De jongens en meisjes uit Denemarken waren als vanouds supertof, het eten als vanouds superlekker en we konden ook nog eens fijn buiten trainen. En volksdansen. Maar daar zijn dan weer geen foto’s van. 🙂

Posted in Foto, Media

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Katori Shinto Ryu is een non-antagonistisch didactisch system. In andere woorden, het gaat er niet om wie van twee trainingspartners de beste is, maar om elk van die partners het […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie